Biolase EPIC V-SeriesTratament Laser pentru animalele de companie

EPIC V - Tratamentul Laser total pentru animalele de companie.

laser veterinar | laser veterinar biolase | epic v | laser dioda veterinar

Singurul laser veterinar capabil sa ofere putere de varf si portabilitate in interventiile chirurgicale ale tesuturilor moi si in terapia durerii: canin, felin, cabalin si aviar.

Lungime de unda proprietara si putere de varf.

Liderul mondial in laserele medicale si stomatologice introduce sistemul laser cu dioda pentru procedurile tesuturilor moi ale animalelor de companie. Lungimea de unda propietara Biolase de 940nm s-a dovedit a fi cea mai eficienta in absorbtia de hemoglobina si oxyhemoglobina.

Epic V-series taie mai repede la puteri mai mici, cu mai putina caldura pentru un confort sporit, o vindecare mai rapida si pentru traumatisme minime ale animalelor de companie. In plus, Epic V dispune de 10 wati putere de varf, cu cel mai scurt puls posibil dintre toate laserele veterinare pentru rezultate clinice imbunatatite!

Ideal pentru chirurgia tesuturilor moi!

Epic V-series ofera un control precis de taiere a tesuturilor pentru diferite proceduri si biotipuri de tesut. Cu lungimea de unda exclusiva sistemului nostru de laser dioda, Epic taie tesuturile moi mai curat, cu mai multa hemostaza pentru confortul suprem.

Profitati de toate capacitatile oferite de Epic, inclusiv inlaturarea grijilor pentru leziuni precum si de avantajul "terapiei de buzunar" pentru animalele de companie cu probleme parodontale, folosind tips-urile noastre de unica folosinta.


Portabilitate si confort total

In topul beneficiilor aduse de lungimea de unda de 940nm, Epic V-Series cantareste doar 1,1 kg!

Lipsa cablurilor de alimentare sau pentru pedala va elimina grijile si va da libertate totala pentru deplasare.

Un puternic pachet de acumulatori Li-ion va asigura ore de utilizare continua ce va permite o flexibilitate mai mare in timpul zilelor cu program aglomerat.
 


Solutia laser ideala pentru veterinari

Epic V-series este, de asemenea, compatibil cu piesa de mana "Deep Tissue Handpiece" (DTHP). Aceasta poate controla parametri importanti cum ar fi dimensiunea si distanta fasciculului laser de la suprafata pana in interiorul tesutului tinta.

Terapia durerii cu laser este demonstrata ca si un tratament fara medicamente si reprezinta o alternativape care propietarii animalelor de companie o vor aprecia.

De fapt, terapia cu laserul dioda Epic poate maximiza confortul animalelor de companie oferind:

  • Flexibilitate sporita
  • Creste mobilitatea si circulatia
  • Scaderea numarului de spasme
  • Ameliorarea durerii

Ideal pentru confortul animalelor de companie

Unul din cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult cu mai putin anestezic si cu mai putina deteriorare adusa tesuturilor.

Epic V-series ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse,o inovatie patentata BIOLASE® care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un "downtime" pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv.


Varfuri de unica folosinta

Generatiile anterioare de lasere dioda  se bazau pe "despicarea si separarea" fibrei  inainte de fiecare utilizare. BIOLASE a fost prima companie care a oferit varfuri de unica folosinta pentru laserele cu dioda - si va continua aceasta traditie ce vizeaza confortul si usurinta de utilizare a laserului veterinar Epic V-Series.

Sistemul foloseste gama noastra completa de varfuri flexibile pentru un acces mai bun pe toate suprafetele, inclusiv pentru procedurile parodontale pentru animalele de companie ce sufera de aceasta afectiune.

Biolase Epic T-Series

Laserul perfect pentru terapia durerii!
Epic T este un laser de 10 wati ce nu tradeaza mobilitatea dumneavoastra si libertatea de miscare. Oferind tratament imediat si eficient pacientilor, Epic T-Series este perfect pentru chiropractica, medicina sportiva, ortopedie sau pentru centrele unde se practica terapia durerii.

Mai mult...

Biolase EPIC S

Necesitand cheltuieli minime de achizitie si exploatare si cu o portabilitate ridicata, puteti incepe sa oferiti proceduri chirurgicale ORL minim invazive chiar in cabinetul dumneavoastra. EPIC S va permite cresterea veniturilor dumneavoastra, prin mutarea procedurilor in ambulator..

Mai mult...

image

image

image

image

image