BiolaseMedicina viitorului. Astazi.

 

BIOLASE

BIOLASE revolutioneaza medicina laser. Suntem specializati in dezvoltarea, producerea si comercializarea de lasere pentru a oferi tratamente biologice care elimina durerea si sunt mai sigure pentru pacienti.

Cu peste 26.000 de lasere vandute pana în prezent, BIOLASE conduce industria mondiala de lasere dentare, cum produse cum ar fi iPlus Waterlase™ - care a depasit bariera de viteză a frezei dentare - MDX Waterlase, ambele tehnologii brevetate de BIOLASE elimina durerea asociata tratamentelor dentare si imbunatatirea rezultatelor clinice.

Lungimea noastra de undă de 940 nm dioda laser este unica! Aceata tehnologie este disponibilă în sistemele noastre de laser dioda EPIC Series pentru chirurgie sau terapia durerii LLLT - Low Level Laser Therapy

Laserele dioda EPIC au lungimea de unda proprietara de 940nm care, prin comparatie cu restul echipamentelor prezente pe piata, s-a dovedit stiintific ca fiind ideala pentru interactiunea cu hemoglobina si oxihemoglobina prezente in tesuturile moi.

Biolase EPIC S

Necesitand cheltuieli minime de achizitie si exploatare si cu o portabilitate ridicata, puteti incepe sa oferiti proceduri chirurgicale ORL minim invazive chiar in cabinetul dumneavoastra. EPIC S va permite cresterea veniturilor dumneavoastra, prin mutarea procedurilor in ambulator..

Mai mult...

image

image

image

image

image